Make your own free website on Tripod.com

Miekka

| Yleistä | Sääntöjä | Hahmoja | Seikkailut | Miekka | Magia | Mättö | Galleria | RQportal |

Nämä taika-aseet ovat aika tappavia yksilöitä. Aseet ovat yllättäen uniikkeja, joten niitä ei ole olemassa kuin yksi kutakin. Aseet ovat muutenkin erittäin harvinaisia ja niitä pitäisi antaa harkinnan mukaan pelaajille.


KEIHÄITÄ:

Adar Og-Pitkä keihäs
Vahinko: D10+2, PP: 11, Tarkkuus: +3%, Vma/Npp: 9/7
Keihäs on pitkäkeihäs, jonka varsi on eebenpuun näköistä ainetta. Terä on lohikäärmeen pään muotoinen ja kimaltaa. Ase aiheuttaa 50% parempaa vahinkoa peikkoihin.

Karhunsurma-Naginata

Vahinko 2D8+1, PP: 15, Tarkkuus: +0%, Vma/Npp: 8/12
Tässä aseessa on vaahterapuinen varsi. Terä on rautaa! ja aiheuttaa tuplavahinkoa peikkoihin ja haltioihin. Lisäksi aseella on muutkin rauta-aseen ominaisuudet, kuten ase tekee vahinkoa ihmissusiin ja muihin kaltaisiin.

Tulimahti-Suurkeihäs

Vahinko: 2D6+2+D4(tulivahinko), PP: 12, Tarkkuus: -5%, Vma/Npp: 11/7
Ase on 3 metriä pitkä keihäs. Varsi on valmistettu harvinaisesta jalopuusta (nimeä ei tiedetä) ja on kellertävän punainen. Terä on prossisen kellertävä ja aiheuttaa tulivahinkoa.

Aman Dar-Lyhyt keihäs

Vahinko: D6+2, PP: 8, Tarkkuus: +0%, Vma/Npp: -/7
Varsi on valmistettu puna-vihreästä puusta, jossa on mustia viiruja. Terä on valmistettu prossista hyvin taidokkaasti. Kun aseella lyö kohdetta, niin kohteen pitää vastustaa R-R:llä aseen tekemää vahinkoa tai lentää D3 metriä taaksepäin. Lisäksi kohteen pitää heittää alle NPPx1 tai kaatuu.


MIEKKOJA:

Jäämahti-Sapeli

Vahinko: D6+3, PP:10, Tarkkuus: +10%, Vma/Npp: 7/12
Jäämahdin terä on hopean harmaa ja väri vaalenee reunaa kohti. Jäämahdin kahva on valmistettu kultarenkaista ja kahvan päässä on punainen rubiini. Punaisessa rubiinissa sijaitsee miekan sielu. Sielulla on mahti 16. Ase aiheuttaa jäävahinkoa osuessaan kohteeseensa. Lisäksi kohteen on vasustettava R-R:lla aseen mahtipisteitä aseen lävistäessä panssarin tai saa shokkikohtauksen. Shokkikohtauksessa hahmo vain huutaa ja pitelee jäätynyttä haavaansa. Kohtaus kestää R-R -19 sekuntia. Lisäksi hahmolle tulee seuraavien kahden tunnin aikana -20% kaikkiin toimintoihin. Kun hahmo ottaa sapelin ensi kertaa käteen, niin hänen on voitettava miekan mahti omallaan tai mikään miekan taikaominaisuus ei toteudu (ei edes +10 tarkkuuteen)

Raivohenki-Suurmiekka

Vahinko: 2D8, PP: 12, Tarkkuus: +0%, Vma/Npp: 11/13
Raivohenki on tavallinen pronssinen kahdenkäden suurmiekka, jossa on nahalla ympäröity kahva. Miekka alkaa loistaa pimeässä valoa, jos broo tulee alueen sisälle, joka on ympyrä ja halkaisija on 10m. Jos miekalla isketään broota, niin vahinkoon tulee +3.


MOUKAREITA/NUIJIA:

Luunmurskaaja-Peikkomoukari

Vahinko: 3D8+1, PP: 3, Tarkkuus: -30%, Vma/Npp: 25/12
Luunmurkaaja on suunnaton peikkomoukari, joka on hieman heikohko. Varsi on huteraa puuta, ja on väriltään vaalean ruskeaa. Varren päässä on suuri pronssista valmistettu kärki. Se on lähes suurpeikon pään kokoinen. Jos aseen PP:t menevät nollille, niin varsi katkeaa.

Sotahuuto-Sotamoukari

Vahinko: D10+2, PP: 11, Tarkkuus: +0%, Vma/Npp: 11/7
Sotahuuto on normaali sotamoukari kaikinpuolin. Se ei ole mitenkään erikoisen näköinen. Varsi on metallilla vahvistettua puuta. Moukariosa on pronssia. Kun aseella lyö, niin on 15% mahdollisuus, että se imee yhden taikapisteen kohteenlta itselleen.


PANSSAREITA:

Jos ja kun käytät vaivalla laatimiani panssareita on otettava huomioon, miten panssaripisteet on merkitty. Ensimmäinen luku tarkoittaa kuinka paljon panssari suojaa viiltoja vastaan, toinen murskaavia lyötejä, sitten lävistyksiä, sitten nuolia, sitten erikoisnuolia kuten jalkajousen teräviä tai muuten lävistäviä nuolia.

Lyijyhohde-Silmukkapanssari

Panssaripisteet: 5,3,2,3,1
Kok: 11-12, Enc: 15.0
Lyijyhohde on sikäli erikoinen panssari, että se on valmistettu lyijystä. Panssari on perinteisen rautapaidan muotoinen ja ulottuu melkein polviin saakka. Hihat ylettyvät käsien puoliväliin saakka. Yksi ominaisuus panssarissa on sen keveys oikeasti se painaisi lähes 20 kiloa, mutta se on lumottu ja se painaa huomattavasti vähemmän.

Garan Gor-Rengaspanssari

Panssaripisteet: 8,4,4,5,3
Kok: 14-15, Enc: 22.0
Garan Gor on rengaspanssariksi hyvin kestävä. Panssari kiiltää hienosti ja on hopean värinen. Kun panssari puetaan päälle, niin pukija saa kaksi taikapistettä (tilapäisiä). Kun panssari otetaan pois, niin pukija menettää kaksi tilapäistä taikapistettä.

Härän mahti-Levypanssari
Panssaripisteet: 8,5,4,10,7
Kok: 16-17, Enc: 26.0
Härän mahti on levyhaarniska, jonka pääosa on rintapanssari. Se suojaa rinnan, vatsan ja selän. Lisäksi panssarissa on kaulasuojus ja käsipanssarit. Rintapanssarin alaosasta roikkuu rengaspanssaria, joka ulottuu polviin. Panssari on valmistettu pronssista ja se on värjäytynyt osin punaiseksi verestä. Siihen on kaiverrettu myös erilaisia riimuja. Joka kerta, kun joku hahmo laittaa panssarin päälle niin hän saa sinä päivänä kolme raivokohtausta (berserkki). Kohtaukset eivät ole säännöllisiä ja ne tulevat milloin haluavat.

| Yleistä | Sääntöjä | Hahmoja | Seikkailut | Miekka | Magia | Mättö | Galleria | RQportal |